Повідомлення про оприлюднення проекту інвестиційної програми

Повідомлення про оприлюднення проекту інвестиційної програми з централізованого водопостачання 
КВУ «Бериславський водоканал» Бериславської міської ради
на 2022-2026рр.
Відповідно до  «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації, затвердженого  Наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 19.08.2020 №191            КВУ «Бериславським водоканалом» розроблено проект інвестиційної програми             на 2022-2026 рр.
Проект інвестиційної програми КВУ «Бериславський водоканал» оприлюднений з метою отримання пропозицій та зауважень,  шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Бериславського водоканалу beryslav-vodokanal.info-gkh.com.ua. і його слід вважати основним способом доведення інформації до відома споживачів.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб та їх об‘єднань, приймаються за адресою: 74300, Херсонська обл., м. Берислав,   вул. Успенська, будинок №1, телефон (05546)7-55-39; або на електронну пошту: ber_vodokanal@ukr.net  протягом 14 календарних днів з моменту розміщення на офіційному веб-сайті підприємства. Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотного зв’язку.

Докладніше про "ПРОЄКТ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРОГРАМИ"